Alpari profilini qanday yopish mumkin?
- How To Close Alpari Profile
Baʼzida holatlar oʻzgaradi va siz Alpari profilingizni yopmoqchi boʻlishingiz mumkin. Xavotir olmang — bu jarayonni oson bajarish uchun quyidagi koʻrsatmalarni taqdim etamiz.
Muhim: Profil yopilgandan soʻng uni qayta tiklab boʻlmaydi. Shuningdek, ilgari ishlatilgan email manzil yoki telefon raqamini yangi roʻyxatdan oʻtishda qayta ishlatib boʻlmaydi. Agar kelajakda qaytmoqchi boʻlsangiz, yangi email va telefon raqamidan foydalanishingiz kerak boʻladi.
Boshlashdan oldin
Profilni yopishdan oldin quyidagilarni amalga oshirishingiz kerak:
1. Barcha ochiq savdolarni yoping
Profilni yopishdan oldin:
- barcha savdo hisoblaringizdagi ochiq pozitsiyalarni yopishingiz kerak
- qolgan mablagʻlarni toʻliq yechib olishingiz kerak
Agar bu bosqich bajarilmasa, "Terminate Account" (Hisobni yopish) tugmasi faollashmaydi.
2. Hisobni yopish — yakuniy (doimiy)
- Profil yopilgandan soʻng uni qayta tiklash mumkin emas
- Agar kelajakda Alpariga qaytmoqchi boʻlsangiz, yangi hisob ochib, yana verifikatsiya jarayonidan oʻtishingiz kerak boʻladi
Alpari profilini yopish bosqichlari
- Alpari profilingizga kiring
- Profile → General Settings boʻlimiga oʻting
- "Terminate Alpari account" (Alpari hisobini yopish) tugmasini bosing
- Amalni tasdiqlang
Yana savollaringiz bormi?
Bizga qo‘ng‘iroq qiling: +44 2045 771951
Chatbotimiz bilan muloqot qiling